NYHETER/ LEDIG STILLING

Oslo Tannregulering AS

E-post: stilling@oslo-tannregulering.no
Nettside: www.oslo-tannregulering.no

Vi er en dynamisk kjeveortopedisk praksis som har to avdelinger i Oslo-en klinikk på Linderud Senter, Bjerke Bydel og en klinikk på Senter Syd , Mortensrud i Bydel Søndre Nordstrand.

Vi tilbyr synlig og usynlig tannreguleringsbehandling for barn, ungdom og voksne i Oslo.


Kjeveortoped søkes i hel-eller deltidsstilling

Vi søker en autorisert kjeveortoped til vår kjeveortopediske klinikker i Oslo med engasjement etter avtale for den rette kandidaten.

For den rette vedkommende vil dette være en utfordrende stilling med faglige utfordringer og selvstendig arbeid.Yrkeserfaring fra kjeveortopedisk praksis er ønskelig men ikke ett absolutt krav. Spesialistkandidater oppfordres til å søke.Vi er fleksibel på oppstart før eller etter frist for den rette vedkommende. Konkurransedyktig lønn tilbys.

Det legges stor vekt på personlige egenskaper og arbeidsprestasjoner.

En forutsetning for ansettelse i stillingen,er å beherske flytende norsk eller svensk. Utenlandske søkere må ha norsk autorisasjon som tannlege og norsk spesialistgodkjenning i kjeveortopedi før tiltredelse i stillingen.

Søknader behandles konfidensielt og fortløpende.Søknad med CV sendes til e-post: stilling@oslo-tannregulering.noTannlege/ Tannpleier med interesse for kjeveortopedi / Ortodontiassistent søkes til kjeveortopedisk praksis i Oslo

Vi søker en autorisert tannlege/tannpleier med interesse i kjeveortopedi eller ortodontiassistent med formell kompetanse til vår kjeveortopedisk klinikk på Linderud Senter med engasjement etter avtale for den rette kandidaten.

For den rette vedkommende vil dette være en utfordrende stilling med faglige utfordringer og selvstendig arbeid.Yrkeserfaring fra kjeveortopedisk praksis er ønskelig men ikke ett absolutt krav og opplæring vil gis ved stillingstiltredelse.

Vi søker en blid og positiv person som er vant til å ta ansvar, arbeidsom og liker å arbeide i ett team og selvstendig.Det legges stor vekt på personlige egenskaper og arbeidsprestasjoner.

En forutsetning for ansettelse i stillingen,er å beherske flytende norsk eller svensk.

Tiltredelse snarest-senest 15.august 2018. Vi er fleksibel på oppstart før eller etter frist for den rette vedkommende.

Søknader behandles konfidensielt og fortløpende.Søknad med CV sendes til e-post: stilling@oslo-tannregulering.no


Autorisert tannhelsesekretær søkes til kjeveortopedisk praksis i Oslo

Vi søker en autorisert tannhelsesekretær til våre kjeveortopedisk klinikker i Oslo med 100% engasjementstilling med mulighet for fast stilling for den rette kandidaten.

For den rette vedkommende vil dette være utfordrende stilling med faglige utfordringer og selvstendig arbeid.Yrkeserfaring fra kjeveortopedisk praksis er ønskelig men ikke ett absolutt krav og opplæring vil gis ved stillingstiltredelse.

En forutsetning for ansettelse i stillingene ,er å beherske flytende norsk eller svensk.

Vi søker en blid og positiv person som er vant til å ta ansvar, arbeidsom og liker å arbeide i ett team og selvstendig.Det legges stor vekt på personlige egenskaper og arbeidsprestasjoner. Tiltredelse snarest og senest fra 15.august 2018.Vi er fleksibel på oppstart før eller etter frist ,for den rette vedkommende.

Søknader behandles konfidensielt og fortløpende.Søknad med CV sendes til e-post: stilling@oslo-tannregulering.no

Oslo Tannregulering Avdeling Linderud, Linderud Senter,Erich Mogensøns vei 38, Postboks 14 Linderud 0517 Oslo Telefon 22 88 36 00

Oslo Tannregulering Avdeling Mortensrud, Senter Syd Mortensrud, Lofsrudveien 6,1281 Oslo Telefon 22 62 91 20